Moderní, jednoduché a důmyslné Höfats

Často, když projíždíte internetem a koukáte na zajímavé produkty, narážíte jen na samé nevhodné nebo dokonce až hloupé nepotřebnosti. Vy ale nic takového nechcete, pro sebe i své blízké přece potřebujete dárek nebo pozornost stylovou, funkční, kvalitní a hlavně se super nápadem!

Německá značka Höfats je na trhu od roku 2015 a za tu dobu získala více než 50 ocenění za design u svých výrobků. Jejich úspěch strmě stoupá a produkty s širokým využitím se těší stále většímu a většímu zájmu u široké veřejnosti. My vám představíme pár kousků, které jsou za nás naprosto TOP a využijete je jak pro sebe, tak jako super dárek pro muže, dárek pro vášnivého rybáře nebo třeba jako prezent pro pivaře. Na své si přijdou i milovníci grilování, večerního sezení u venkovního ohniště nebo najdete i dárky pro ženy v podobě stylových a funkčních svícnů na svíčky nebo svícnů na biogel.

Ideální dárek pro pivaře, rybáře, motorkáře nebo sportovce? 

Za nás je prostě bomba tahle jednoduchá a stylová přepravka na pivo a gril v jednom Beerbox! Tahle přepravka v sobě totiž skrývá hned několik funkcí. Když se nějak pakujete a balíte všechno možné, přepravka se vždycky hodí. Buď si do ní připravíte pivo, nebo přidáte i pár kousků dřeva, podpal a grilovací rošt a můžete vyrazit ať už na ryby, na výlet s přáteli a rodinou nebo třeba za sportem - vždyť od jara do podzimu máme všichni touhu být venku a posedět si u ohně a dát si něco dobrého. Výhodou je kvalita - Beerbox je totiž z odolné cortenové oceli. Navíc! Když už je to přepravka na pivo, tak nesmí chybět integrovaný otvírák na lahve. Ty jo, no co víc si přát? Snad už jen nízkou cenu a ta je taky fajn - do 3.000,- Kč.

 

Stylovka pro grilmastery?

Tak schválně, kolikrát jste už měli opálené chloupky na rukou při grilování, hm? No nebudeme zlý, ale určitě alespoň třikrát ano :) Na tohle vám Höfats vymyslelo vylepšovák v podobě stylové rukavice. Styl není jediné, co rukavice nabízí. Je vyrobena z extrémně husté rukavičářské ušně a kevlarových vláken, uvnitř má příjemnou podšívku. V pohodě s ní třeba i otočíte zahřáté ohniště nbo vyměníte rošt. Takže sbohem opáleným chloupkům na rukou. Höfats rocks!
grilovací zástěra Höfats Apron

A další věcí, bez které se u grilu neobejdete, je rozhodně zástěra. Kdo by taky chtěl být poprskaný nebo umazaný třeba od kapající šťávy, že? Super věc je taky utěrka na ruce, kterou máte pořád u sebe díky poutku, takže ruce udržujete pořád čisté. Do kapsy zase můžete dát zápalky, kleště na maso nebo třeba teploměr do masa - no prostě cokoli, co u grilování potřebujete. S touhle zástěrou budete vypadat skvěle a budete mít vždy vše potřebné u sebe.

Díky hezkému balení je to i super dárek jak pro muže, tak i pro ženu. Jestli se chystáte na grilovačku a řešíte nějaký fajn stylový dárek, tak tahle zástěra a třeba i rukavice je super nápad!

 

Levné a designové ohniště na terasu

Od jara do podzimu trávíme čas na terase nebo na balkonu, táhne nás ven a chceme koukat do přírody. Večery (a někdy i dny) bývají chladnější a tak se celkem hodí zdroj tepla. Zahradní nebo terasová ohniště jsou skvělá jak pro své teplo, tak i příjemný pohled do ohně, vůni dřeva a možnost opékání nebo grilování. Když se ale spojí praktičnost s estetikou, tak z toho vznikne parádní doplněk na vaši terasu. 

Höfats Triple - ohniště o třech velikostech navíc s možností použití nejen jako ohniště, ale i jako gril. Vyráběn je z cortenové oceli bez lakování - díky tomu může zůstat venku nonstop celý rok. Cortenová ocel totiž vytváří rezavý povlak, který ocel zakonzervuje a zůstane tak odolná vnějším vlivům. Rezavý vzhled působí i zajímavě a osvěží styl každé terasy nebo zahrady.

Montáž je rychlá a jednoduchá, stejně tak jako použití až třech roštů nebo grilovacích desek.

Přesvědčit vás může i ocenění za design RedDot Design Award.

Höfats Bowl - je to v podstatě kovová polokoule na trojnožce nebo na nízkém drátěném podstavci. Rádi s partou přátel večer popíjíte? Nejlepší je to kolem zapáleného ohně. Na terase ve stoje, kdy můžete přecházet mezi společností nebo třeba v zahradě, kde si všichni posedáte kolem ohně. Teplo a světlo plamenů je příjemné v jakékoli roční době, začněte si ho užívat nejen s rodinou, ale i přáteli.

Bowl je skvělý parťák i na grilování - grilovat můžete na desce nebo na nerezovém roštu. Nakloněním polokoule navíc dosáhnete nasměrování tepla přímo na vás. Styl, jednoduchost a super design - vše spojeno v jedno.

Höfats Cone - unikátní typ grilu, který jednoduchým způsobem posouvání ohniště umožňuje regulaci tepla na roštu. Umožňuje také použití jako venkovní ohniště. Díky svému tvaru a velikosti je perfektní také pro použití v menších prostorech jako je třeba balkon.

Höfats Cube - ohniště na terasy, do zahrad a všude tam, kde chcete být pohromadě s přáteli a rodinou. Cube je neskutečně variabilní a líbí se nám asi nejvíc. Tohle ohniště, gril, stoleček a taburet na sezení v jednom totiž získalo mnoho ocenění včetně designu. Dá se pořídit ve dvou variantách a to v surové cortenové oceli, která vytvoří rezavou povrchovou úpravu nebo v černé práškové barvě.

Doplňků je spousta - deska na sezení nebo jako stoleček, grilovací litinová deska, nerezový grilovací rošt. Vybírat a doplňovat se opravdu dá.