Nůž na chleba Forged Katai 20,5 cm
Kód: SDV-620650Související produkty
Detailní popis produktu
Nůž na chleba Forged Katai 20,5 cm
Ručně kovaný nůž na chleba z japonské oceli o tvrdosti 60 Rockwell s rukojetí z kořenového dřeva je perfektní na krájení různého druhu pečiva. Díky zoubkovému ostří je už navždy konec "přežvýkanému" pečivu, už jen krásné rovné řezy pečiva, zákusků a dortů. Délka čepele je 20,5 cm. Čepel je ručně kovaná v 5-ti vrstvách z japonské oceli VG10. Nůž je dodáván v luxusní dárkové krabici z páleného dřeva, může tak sloužit i jako překrásný stylový a elegantní dárek. Pokud vám nevyhovuje délka čepele nebo použití nože, můžete také vyzkoušet nůž Santoku Katai 14 cm nebo Univerzální kuchařský nůž 20,5 cm. Pro méně náročné nabízíme také sérii Olive kde doporučujeme Kuchařský nůž Forged Olive 20,5 cm.
Řada Katai
Řada Katai v sobě kombinuje robustní provedení, precizní detailní zpracování a eleganci dodá í nádherná rukojeť z kořenového dřeva. Ta je ošetřena pryskyřicí, následně se lisuje a vyřezává - každý nůž je tedy originál. Zaoblená rukojeť je velmi příjemná a pohodlná pro držení. Upevnění čepele na konci rukojeti je vyvážené a nůž působí jako jeden celek. Série Katai navíc získala v roce 2020 prestižní ocenění Reddot Design Award.
Hlavní výhody:
|
✓ Ručně vyráběné originální nože z japonské oceli o dvou tvrdostech |
Holandská značka Forged je vyhlášená svými jedinečnými a nápaditými noži, které vyrábí ručně z vysoce kvalitní japonské oceli.
V nabídce této značky najdete několik kolekcí, které se odlišují jiným zpracováním čepele či rukojeti, například rukojeť z olivového dřeva nebo neleštěná v řemeslném provedení. Nože jsou ideální i jako krásný dárek – jsou totiž baleny v luxusních krabičkách z páleného dřeva, někdy je součástí i kvalitní kožené pouzdro. V sortimentu si vyberete kuchařský i univerzální nůž, japonské i Santoku nože a sekáčky, filetovací, na chléb, řeznické nože, a třeba i špízy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože |
---|---|
Záruka: | 10 let |
Hmotnost: | 1 kg |
Délka čepele: | 20,5 cm |
Druh oceli: | japonská ocel VG10 |
Rukojeť: | kořenové dřevo |
Tloušťka čepele: | 2 mm |
Tvrdost čepele: | 60 Rockwell |
Úhel broušení: | 22° |
Jak se vyrábí nože Forged
Nože Forged Olive
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.