Neohodnoceno

Morso Forno venkovní pec

Morso Forno pec - univerzální vaření a krásný designový kousek do zahrady či na terasu. Morso Forno umí péct, grilovat i udit.

Skladem
Kód: 325
Značka: Morso
36 500 Kč
Kategorie: Grily na dřevo
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 96 kg
Hloubka: 70 cm
Hmotnost: 96 kg
Šířka: 70 cm
Výška: 60 cm

Morso Forno pec

Krásný designový kousek na terasu či do zahrady - litinový gril a pec v jednom. Pec a gril v jednom Morso Forno je vyrobena z robustní smaltované litiny, která vytváří pro grilování ideální podmínky. Masivní litina je prakticky nezničitelná, takže je možné pec nechat venku celoročně a prodloužit si tak léto. Nyní si můžete sami vyzkoušet, jak snadná může být příprava chutného jídla na zahradě - šťavnaté steaky, uzený losos, křupavá pizza, vynikající chléb, lahodné jehněčí maso či sladký dezert.

Litinové tělo pece, grilu je možné usadit kamkoli - na podezdívku, kamennou desku nebo zakoupit pojízdný stůl. Příslušenství grilu jako jsou dvířka ke grilu, kleště a další můžete pověsit na nerezové madlo v případě zakoupení včetně stolu. 

Speciální povrch grilovacího roštu Tuscan Grill v sobě má nespočet miniaturních pórů, které absorbují tuk a příchutě z masa. Tento unikátní prvek zajišťuje, že maso je grilováno ve vlastní šťávě - na rozdíl od nerezových grilovacích roštů, kde maso není grilováno, ale opékáno.

 

Proč právě pec Morso Forno?

 

 

Rozměry (ø x v): 700 x 600 mm

Hmotnost: 96 kg

Materiál: žáruvzdorná smaltovaná litina

Barva: černá

Design: Klaus Rath

     

 Jak na přípravu jídel v peci Morso Forno?

 

Příprava je jednoduchá a velmi intuitivní. Stačí rozdělat oheň pomocí dřeva a dřevitého podpalovače a jakmile je pec dostatečně nahřátá pro daný pokrm, tak můžete začít. Pokud chcete grilovat, je ideální rozprostřít uhlíky po dnu pece a nad ně položit litinový rošt Tuscan Grill. Na tomto roštu můžete připravovat steaky, zeleninu, ryby nebo třeba i mořské plody.

 

Krycí dvířka pro pec, Morso - AstraNet.cz

     

 

Jak na přípravu pizzy?

 

Příprava pizzy je v peci Morso Forno obzvláště jednoduchá. Rozpálíte pec dřevem, pak stačí odhrnout uhlíky do stran pece tak, aby vznikla hladká plocha pro pizzu. Pak už jen vložíte připravenou pizzu do pece a voilà - pizza je za 2-3 minuty hotová.

 

Chcete také udit?

 

Dokupte si k peci také dvířka pro Morso Forno pec a jednoduše si z pece uděláte domácí udírnu. Připravíte žhavé uhlíky, vložíte rošt s pokrmem, který chcete zaudit, a na uhlíky nasypete namočené dřevěné štěpky a během chvíle máte dostatek kouře pro vynikající uzené. 

 

Jak na uzení v peci Morso Forno

Pec a gril Morso Forno v "akci" na zahradě s přáteli

Pizza z pece Morso Forno

Uzený losos v peci Morso Forno

Vaření na grilu Morso Forno

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení