Morso Forno venkovní pec
Morso Forno pec - univerzální vaření a krásný designový kousek do zahrady či na terasu. Morso Forno umí péct, grilovat i udit.
Kategorie: | Grily na dřevo |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 96 kg |
Hloubka: | 70 cm |
Hmotnost: | 96 kg |
Šířka: | 70 cm |
Výška: | 60 cm |
Morso Forno pec
Krásný designový kousek na terasu či do zahrady - litinový gril a pec v jednom. Pec a gril v jednom Morso Forno je vyrobena z robustní smaltované litiny, která vytváří pro grilování ideální podmínky. Masivní litina je prakticky nezničitelná, takže je možné pec nechat venku celoročně a prodloužit si tak léto. Nyní si můžete sami vyzkoušet, jak snadná může být příprava chutného jídla na zahradě - šťavnaté steaky, uzený losos, křupavá pizza, vynikající chléb, lahodné jehněčí maso či sladký dezert.
Litinové tělo pece, grilu je možné usadit kamkoli - na podezdívku, kamennou desku nebo zakoupit pojízdný stůl. Příslušenství grilu jako jsou dvířka ke grilu, kleště a další můžete pověsit na nerezové madlo v případě zakoupení včetně stolu.
Speciální povrch grilovacího roštu Tuscan Grill v sobě má nespočet miniaturních pórů, které absorbují tuk a příchutě z masa. Tento unikátní prvek zajišťuje, že maso je grilováno ve vlastní šťávě - na rozdíl od nerezových grilovacích roštů, kde maso není grilováno, ale opékáno.
Proč právě pec Morso Forno?
![]() |
Rozměry (ø x v): 700 x 600 mm Hmotnost: 96 kg Materiál: žáruvzdorná smaltovaná litina Barva: černá Design: Klaus Rath |
|
Jak na přípravu jídel v peci Morso Forno?
Příprava je jednoduchá a velmi intuitivní. Stačí rozdělat oheň pomocí dřeva a dřevitého podpalovače a jakmile je pec dostatečně nahřátá pro daný pokrm, tak můžete začít. Pokud chcete grilovat, je ideální rozprostřít uhlíky po dnu pece a nad ně položit litinový rošt Tuscan Grill. Na tomto roštu můžete připravovat steaky, zeleninu, ryby nebo třeba i mořské plody. |
|
|
|
Jak na přípravu pizzy?
Příprava pizzy je v peci Morso Forno obzvláště jednoduchá. Rozpálíte pec dřevem, pak stačí odhrnout uhlíky do stran pece tak, aby vznikla hladká plocha pro pizzu. Pak už jen vložíte připravenou pizzu do pece a voilà - pizza je za 2-3 minuty hotová.
Chcete také udit?
Dokupte si k peci také dvířka pro Morso Forno pec a jednoduše si z pece uděláte domácí udírnu. Připravíte žhavé uhlíky, vložíte rošt s pokrmem, který chcete zaudit, a na uhlíky nasypete namočené dřevěné štěpky a během chvíle máte dostatek kouře pro vynikající uzené. |