Nože Forged Katai
Při navrhování řady nožů Forged Katai byl kladen důraz na poutavý design a kvalitní provedení. Ostří je ručně kované v 5-ti vrstvách japonské oceli typu VG10 tvrdosti 60 Rockwell. Rukojeť je vyrobena z kořenového dřeva, které se dále ošetřuje pryskyřicí, lisuje a nakonec vyřezává. Každý nůž je tak jedinečný a naprostý originál. Série Katai v roce 2020 potvrdila svou jedinečnost výhrou prestižního ocenění Reddot Design Award za produktový design.
Univerzální kuchařský nůž Forged Katai s délkou čepele 20,5 cm o tvrdosti 60 Rockwell doplněný o luxusní rukojeť z kořenového dřeva. Perfektní a zároveň stylový pomocník do...
Nůž na chleba Forged Katai se zoubkovanou čepelí o délce 20,5 cm o tvrdosti 60 Rockwell doplněný o luxusní rukojeť z kořenového dřeva. Perfektní a zároveň stylový pomocník...
Nůž Santoku Katai s délkou čepele 14 cm o tvrdosti 60 Rockwell doplněný o luxusní rukojeť z kořenového dřeva. Díky krátké čepeli perfetně ovladatelný. Výborný především na...
Nůž Santoku Katai s délkou čepele 18 cm o tvrdosti 60 Rockwell doplněný o luxusní rukojeť z kořenového dřeva. Výborný především na sekání masa, zeleniny, ovoce, hub nebo...
Porcovací nůž Forged Katai s délkou čepele 20,5 cm o tvrdosti 60 Rockwell doplněný o luxusní rukojeť z kořenového dřeva. Perfektní a zároveň stylový pomocník do každé...
Univerzální nůž Forged Katai s délkou čepele 12,5 cm o tvrdosti 60 Rockwell doplněný o luxusní rukojeť z kořenového dřeva. Díky krátké čepeli perfektně ovladatelný a vhodný...